kortträning

Ja idag blev det bara jättekort träning för jag var sjuuukt trött och Ior var överpigg och ofokuserad. så vi gick inte riktigt ihop idag. men vi tränade lite på longering i halsring och ridning i halsring, fast det gick inget vidare bra. Men sen tog jag av halsringen och körde lite löslongering och det gick jättemycket bättre! så när det hade gått bra en stund så skrittade jag av honom helt löst fast ridande :) sen när jag skulle gå så följde han med mig helt själv bort till grinden ^^ dom andra hästara gick iväg och han valde ändå att följa med mig :')<3 även när det går dålgt så är han så himla underbar. jag fattar inte hur han gör asså... :O

hej :D

Kul att se att ni fortfarande besöker bloggen då och då fastän det är dåligt uppdatering! :D vill ni ha lite nya bilder här?
Det har mest blivit ridning nu det senaste med Ior för han känndes lite "ur form" för markarbete, så det blev att bara skoja runt i ridningen lite. :) linn var även här i helgen, så hon hoppade Ior lite gran och det tyckte han var ganska kul! Men nu i veckan så ska jag komma igång med markarbetet igen hade jag tänkt och se hur han känns där.
Men annars så har jag inte så mycket att skriva, ha det! :)
sen om ni vill a något speciellt på bloggen som bilder/texter/uppdateringar/videos så får ni säga till så fixar jag det ;)

RSS 2.0