Igång igen

Nu är jag tillbaka på min bdb också och uppdaterar där. :) idag var jag ute med Malin hela dagen och vi hade kul. Hästarna var pigga och busiga! :D men vill ni ha mer uppdateringar så gå in på min bdb :)

Träning med Ior

Idag har jag varit hemma hela dagen, så det blev lite snabb träning (mest bus) med Ior. Han tyckte det var jättekul och han börjar verkligen få klämm på spansk skritt nu! :D sen efter typ 5 min när det hade gått jättebra så busade jag med honom och myste en stund. sen fick han gå ut i hagen till sina kompisar igen. Det är sjuk jobbigt att gå där ifrån när han bara står och kollar efter mig istället för att gå till dom andra hästarna xD haha :D

Dags för uppdatering nu!

Nu har jag frisknat till och det kommer bli uppdateringar här igen :D Jag kan börja med att säga att jag och Ior är väll tillbaka där vi var innan nu. vi tränar och busar :D jag har även tagit lite ridturer med gammla fjordningen Flickan ibland nu. I helgen så var jag även ute med Fia en liten runda och slirade runt på vägarna. jag hittade En väg som inte var hal alls så det blev såklart långgalopp där! :D Sitter mest och hoppas på att man ska vakna en dag och all is är borta, men det är väll bara att fortsätta drömma x)
Jag är fortfarande inte aktiv på min bdb och kommer nog hålla upp ett tag till av några anledningar, men kommer nog komma igång så småningom där också! :D men så länge så blir det uppdateringar här istället. :)
Ha det tills nästa inlägg!

hej igen! :D

jag har legat sjuk ett tag nu och därför ingen uppdatering. jag är väll på bättringsvägen nu, men inte helt bra än. så ni får vänta yttligare lite innan det kommer mer om hästarna och så :)

Hiss/Diss

okej, ny hiss eller diss eftersom att jag är lite osäker på den här och hur den funkar så vill jag veta vad ni tycker :D
ridrepgrimman. Hiss/Diss?
jag dissar den nog faktist. man rider ju i repgrimma för att hästen är lyhörd på ryttaren och lyssnar till hjälper. då har man uppenbarligen tränat NH innan för att hästen ska förstå. men här så han du precis som ett sidepull. och då har du ju förlorat "repgrimman" iaf! man har ju repgrimman för att den ligger bättre på hästen och för att hästen känner lättare hjälper tydligare. men då är ju poängen helt förlorad med den här!
och det sutom så om alla som inte kan ska börja rida med den här så kommer det bli otroligt skarpt för hästen för att repet är såpass tunnt. vilket betyder att hästen kommer att få skavsår...
Men det är bara min åsikt, men jag vill veta vad ni tycker! :D jag dömmer inte någon för hur dom tycker, så skriv även om ni inte har samma åsikt som mig! :)

dålig uppdatering...

jag är medveten om att det är otroligt dålig uppdatering här nu, men jag har otroligt mycket i skolan just nu. två NP denna veckan bland annat...
men det går bättre med Ior nu! :) dock så är vi väll inte helt tillbaka än, men det kommer sakta men säkert :) I helgen så var jag och malin ute och red men Skump och Horizont :) dom var otroligt pigga! XD haha :D jag var även ute med Ior och tränade för första gången på länge :D han tyckte det var kul verkade det som :)

Nya bilder :D

Idag blev det lite bilder i stallet bara :) lite småträning och lite runtridning i stallet bridleless ^^ eftersom att det blåser och regnar ute så ville varken jag eller Ior gå ut x) så det blev ridning inne :D här får ni en bild, men vill ni se mer så gå in på min bdb :)
säker hästhantering var det ja! xD sitter på hans bakdel med kamera och allt utan träns på en pigg och busig ponny ^^ haha...

Hästarna i stallet igår

Igår så blev det lite foton när jag släppte in hästarna :D här är en av dom på Ior <3
det han varit skitväder hela veckan! :( men ska nog ut med Ior ändå. promenera eller nåt :) beror lite på vad det känns som att han vill. :) jag kan ta och fota lite då med, så kommer det bilder på det här ellere på min bdb :)

inga hästar idag...

blev tyvärr inga hästar idag :( dom fick komma in tidigare istället för det var oväder ute! så det tyckte dom var skönt! :D synd att det inte blev bilder idag då, men kan ta lite bilder till helgen om jag följer med malin och rider en sväng :)

RSS 2.0